Actueel nieuws – Huisartsen Westerbork – WESTERBORK
Groeneweg 3 9431 BJ WESTERBORK Tel:0593 - 371580 0593 - 371581 Spoed 0593-371580, toets 1
Header afbeelding

Actueel nieuws

Nieuwe collega

Per 1 juni hebben we een nieuwe collega praktijkverpleegkundige. Ze heet Gerrie Kootje. Binnenkort zal ze zich voorstellen op deze website en op Facebook / instagram. We zijn blij dat we haar mogen verwelkomen in ons team!

De kennis en kunde van de praktijkverpleegkundigen wordt vooral ingezet bij de zorg voor bepaalde groepen chronisch zieke mensen. Chronische ziekten zoals Diabetes Mellitus type 2 ( suikerziekte) Astma en COPD (longziekten) behoren tot het aandachtsgebied van de praktijkverpleegkundige. Daarnaast kan de praktijkverpleegkundige worden ingezet bij de begeleiding van kwetsbare ouderen en bij mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.


Urine onderzoek

Let op: graag willen wij u erop attenderen dat urines voor 09:30 uur moeten worden ingeleverd bij de doktersassistente. Dit moet de eerste ochtendurine zijn en deze moet u tot het inleveren koel bewaren in de koelkast. Graag ontvangen wij de urine in steriele potjes. U kunt deze gratis bij ons ophalen aan de balie.


G-voetbal clinic en kennismaking bij VKW in Westerbork op 8 mei 


VVN Fietstocht

 


Even voorstellen:

Mijn naam is Annemiek Schrijver. Sinds 1 maart 2024 werk ik als vaste huisarts voor drie dagen in week in Huisartsenpraktijk Westerbork. Het afgelopen jaar heb ik als waarnemend huisarts de praktijk al leren kennen. Na het afronden van mijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht heb ik een paar jaar gewerkt als arts op de afdelingen chirurgie en psychiatrie. Hierna heb ik vol overtuiging voor het huisartsenvak gekozen en heb ik de huisartsopleiding gevolgd aan het Radboud umc. Na het afronden van de huisartsenopleiding ben ik met mijn gezin terug naar het noorden verhuisd. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Assen.


Even voorstellen:

Mijn naam is Linda. Sinds 1 februari ben ik werkzaam als doktersassistente bij deze huisartsenpraktijk. Ik werk 4 dagen in de week. Hiervoor heb ik in een praktijk in Groningen gewerkt, maar heb er toch voor gekozen om dichter bij huis te gaan werken. Mocht u een keer naar de praktijk komen of moeten bellen dan zult u mij hier tegenkomen.


Afscheid

Per 1-3-2024 ga ik met pensioen. Ik heb de afgelopen vijf jaar met heel veel plezier de functie van praktijkmanager vervuld in de huisartsenpraktijk Westerbork. Wij hebben inmiddels een opvolger gevonden in de persoon van Ans, zij stelt zich zelf in deze rubriek aan u voor.

Het is in deze tijd van toenemende drukte in de zorg een uitdaging om u de juiste huisartsenzorg te leveren. Het team in Westerbork staat voor u klaar en zet zich hier optimaal voor in. Dat heb ik als praktijkmanager ook gedaan en ik weet zeker dat mijn opvolger Ans hier net zo over denkt.

Hartelijke groeten, Joke Breed


Even voorstellen:

Mijn naam is Ans Eding-Wijdieks en ik volg per 1 februari 2024 Joke Breed op als praktijkmanager in de huisartsenpraktijk. Na 15 jaar gewerkt te hebben in een andere functie in de gezondheidszorg zocht ik een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gevonden. Op dinsdag ben ik de hele dag aanwezig en op donderdag en vrijdag in de ochtend.


Even voorstellen:

Mijn naam is Maroussia Kalsbeek en ik ben 26 jaar oud. In september ben ik begonnen met de opleiding tot doktersassistent en mag ik mijn opleiding volgen hier in de praktijk. Naast het volgen van deze opleiding ben ik ook werkzaam als verpleegkundige.


Inloop Westerbork


 

 

Wijzigingen doorgeven aan uw ziekenhuis

Publicatiedatum: 21-11-2023

Nieuwe huisarts, apotheek of zorgverzekering? Geef het door aan het ziekenhuis Bent u overgestapt naar een andere zorgverzekeraar, apotheek of huisarts? Deze gegevens moet u zelf doorgeven als u een afspraak heeft in een ziekenhuis. Soms kunt u dit wijzigen in uw patiëntenportaal, dit verschilt per ziekenhuis. NB: Ook als u ...

Lees verder over 'Wijzigingen doorgeven aan uw ziekenhuis'

Wij gaan digitaal!

Publicatiedatum: 02-10-2023

WIJ GAAN DIGITAAL! U heeft recent een brief ontvangen van ons met het nieuws dat u per 1 oktober 2023 laboratoriumonderzoek uitslagen, uitslagen van röntgenfoto’s, email consulten en het herhalen van medicatie via de MedGemak app op uw telefoon of via mijngezondheid.net op uw computer kunt bekijken en/ of regelen. Voor ...

Lees verder over 'Wij gaan digitaal!'

Even voorstellen

Publicatiedatum: 26-09-2023

Mijn naam is Alyda Winter-Kuitert. Ik ben vanaf 12 september werkzaam als praktijkverpleegkundige in de Huisartsenpraktijk Westerbork. Na bijna 35 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige in het Martini Ziekenhuis besloot ik vorig jaar te starten met een nieuwe uitdaging door de opleiding tot verpleegkundige praktijkondersteuner in de huisartsenzorg te gaan ...

Lees verder over 'Even voorstellen'

Even voorstellen

Publicatiedatum: 30-06-2023

Mijn naam is Erica. Ik ben sinds vorige maand werkzaam in de huisartsenpraktijk als vakantiewaarnemer bij de doktersassistenten. Ik ben in maart van dit jaar afgestudeerd als doktersassistente. Hiervoor heb ik 33 jaar in de revalidatie zorg gewerkt, maar door de verhuizing naar Drenthe was het tijd voor iets nieuws. Ik ...

Lees verder over 'Even voorstellen'

Hulp bij grensoverschrijdend gedrag

Publicatiedatum: 08-06-2023

www.helpwanted.nl info site: Wat er ook is gebeurd, je kunt bij ons terecht! Grensoverschrijdend gedrag is niet alleen offline maar ook online een groot maatschappelijk probleem. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Gelukkig valt er vaak wel iets aan te doen. Wij kunnen je helpen. Heb jij, of iemand in je omgeving, ...

Lees verder over 'Hulp bij grensoverschrijdend gedrag'

Klanttevredenheidsonderzoek 2023

Publicatiedatum: 26-05-2023

Wij hebben u begin dit jaar gevraagd uw mening te geven over de huisartsenpraktijk. Wij kregen een heel mooi rapportcijfer van u, een 8,2! Daar zijn wij heel blij mee. U bent blij met uw eigen huisarts en het team. U vindt ons betrokken, de praktijk is laagdrempelig en wij bieden ...

Lees verder over 'Klanttevredenheidsonderzoek 2023'

Huisarts in opleiding

Publicatiedatum: 27-02-2023

Even voorstellen: Mijn naam is Elisa Doldersum en ik ben 26 jaar oud. Sinds 2023 ben ik arts in opleiding tot huisarts. Vanaf maart 2023 zal ik een jaar onder begeleiding van dokter Van Loo in de praktijk in Westerbork werken. Na mijn studie geneeskunde heb ik gewerkt als arts bij ...

Lees verder over 'Huisarts in opleiding'

 

WIJ GAAN DIGITAAL!

U heeft recent een brief ontvangen van ons met het nieuws dat u per 1 oktober 2023 laboratoriumonderzoek uitslagen, uitslagen van röntgenfoto’s, email consulten en het herhalen van medicatie via de MedGemak app op uw telefoon of via mijngezondheid.net op uw computer kunt bekijken en/ of regelen.

Voor informatie bekijk onderstaand filmpje:

https://www.pharmapartners.nl/?attachment_id=16853

Komt u er niet uit? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken met de assistente voor het digitale spreekuur op de dinsdag- en donderdagochtend.