Spreekuren – Huisartsen Westerbork – WESTERBORK
Groeneweg 3 9431 BJ WESTERBORK Tel:0593 - 371580 0593 - 371581 Spoed 0593-371580, toets 1
Header afbeelding

Spreekuren

Spreekuur Huisartsen

  • Bij het maken van een afspraak zal de doktersassistente u vragen naar de aard van de klacht. Zij is door de huisarts gevraagd dit te doen en is hier ook voor opgeleid. Zo is zij in staat een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht en kan zij het spreekuur beter plannen. Vanzelfsprekend is de doktersassistente verplicht vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
  • In principe kunt u een afspraak maken met uw eigen huisarts. In geval van afwezigheid of spoed kunt u door een andere huisarts gezien worden. Het is verstandig om voor de afhandeling van een specifiek probleem bij dezelfde dokter te blijven.
  • Heeft u meerdere klachten of vragen, of denkt u meer tijd nodig te hebben? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Ochtend- en Avondspreekuren

  • Het is bij de huisartsenpraktijk Westerbork mogelijk buiten de normale tijden de huisarts te bezoeken. Dit kan alleen op afspraak (0593- 371580):
  • Dinsdag en vrijdag van 07.00 – 08.00 uur; dokter Van Loo.
  • Woensdag van 17.00 – 19.00 uur; dokter Kuipers.

Telefonisch spreekuur

Als u uw huisarts telefonisch wilt spreken, bijvoorbeeld over een uitslag of een advies, kunt u met de huisartsenpraktijk bellen (0593) 371580. Uw vraag wordt door de doktersassistente voorgelegd aan de huisarts. Uw huisarts belt u vervolgens terug.

Spreekuur Doktersassistente

Voor een aantal verrichtingen kunt u bij de doktersassistente terecht. Dit betreft onder andere het verwijderen van hechtingen, injecties, behandeling van wonden, meten van bloeddruk, urineonderzoek, wratten aan laten stippen en uitstrijkjes. U kunt hiervoor een afspraak maken met de doktersassistente tussen 08:00 en 17:00 uur.

Spreekuur Praktijkverpleegkundige

De praktijkverpleegkundige werkt samen met de huisarts ter verbetering van de zorg voor chronische patiënten. Zij is een verpleegkundige die speciaal voor dit werk een opleiding heeft gevolgd. Zij houdt zich onder andere bezig met patiënten met diabetes of patiënten met astma of COPD. Daarnaast begeleidt  zij mensen die willen stoppen met roken.

Spreekuur Praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg) houdt spreekuur op maandag en donderdag. Indien u door de huisarts naar de praktijkondersteuner GGZ wordt verwezen ontvangt u een oproep voor het spreekuur.

U kunt via het algemene nummer 0593 – 371580 een afspraak maken

Bloedprikken- Tot nader bericht geen bloed prikken in het Gezondheidscentrum.

Neem contact op met Bethesda Hoogeveen: 0528-286261 of WZA-Certe (www.certe.nl)